Chorizo ibérico cular cebo

Naturalnie suszone salami z papryką ze świń iberyjskich. Waga ok. 900-1100 g. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón i suszone kiełbasy bez chemicznych konserwantów i barwników.

222,00 zł
Ilość:

Chorizo cular ibérico to król hiszpańskiego salami. Grubo posiekane mięso iberyjskie miesza się z solą, mieloną suszoną papryką, czosnkiem i naturalnymi ziołami, wpycha do jelita wołowego i pozostawia do wyschnięcia na świeżym powietrzu na długie 4 miesiące. Do konserwacji używa się wyłącznie soli i konserwującego działania papryki. Salami znajduje się w naturalnym jelicie, dzięki czemu każdy kawałek ma oryginalny kształt.

W przeciwieństwie do innych producentów, Simon Martin jest również hodowcą i dlatego ma całkowitą kontrolę nad pierwszorzędnym surowcem.

Chorizo należy pokroić w jak najcieńsze plasterki, można przechowywać go w przewiewnym miejscu w temperaturze pokojowej lub w lodówce. Zalecamy zdjęcie osłonki przed spożyciem.

Rodzaj mięsa wieprzowego

RODZAJ IBÉRICO
FORMAT W osłonce naturalnej
DŁUGOŚĆ DOJRZEWANIA 4 miesiące 
ŻYWNOŚĆ Wysokiej jakości pasza roślinna i zboże
PRODUCENT Simón Martín
MAGAZYNOWANIE Suche i chłodne miejsce.
OPAKOWANIE Ten produkt jest pakowany próżniowo w plastikowa opakowanie i wysyłany w wysyłkowym kartonie, na którym następnie naklejane są etykiety przewoźnika. 
UWAGA To chorizo zostało zapakowane próżniowo, aby zachować jakość i smak. Zaleca się otwarcie opakowania na 24 godz przed spożyciem a następnie spożycie w pokojowej temperaturze. Więcej informacji można znaleźć w często zadawanych pytaniach klienta. 

wieprzowina iberyjska, sól morska, papryka, cukier, przyprawy naturalne, białka roślinne, aromat naturalny, osłonka naturalna

  • Bez azotynów i azotanów (bez E250 i E252)
  • Bezglutenowy
  • Bez laktozy
Wartość energetyczna  2141 kJ (517 kcal)
Tłuszcz 45g
-  w tym kwasy tłuszczowe nasycone  17g
Węglowodany  2,7g
- w tym: cukry  1,0g
Białko  26g
Sól  3,9g

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close