PATA NEGRA
Pata negra to nazwa przyznana jamonowi pochodzącemu w 100% od świń iberyjskich hodowanych w dębowym gaju na wolnym wybiegu i karmionych w sezonie tylko żołędziami i ziołami. W oficjalnej klasyfikacji jamón pata negra ma czarną etykietę.
Przednia noga (paleta) w wieku 24 - 28 miesięcy pochodząca od 100% czarnej świni iberyjskiej, która w okresie montanery żywi się wyłącznie żołędziami na wolnym wybiegu - tzw. Pata Negra. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jesteśmy jedyną firmą na rynku, która oferuje wyłącznie...
Przednia noga (paleta) w wieku 24 - 28 miesięcy pochodząca od 100% czarnej świni iberyjskiej, która w okresie montanery żywi się wyłącznie żołędziami na wolnym wybiegu - tzw. Pata Negra. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jesteśmy jedyną firmą na rynku, która oferuje wyłącznie...
Unikalna 8 kg jamón bellota z 100% iberyjskiej rasy i okresem dojrzewania co najmniej 36 miesięcy z czarnej świni iberyjskiej (rasa 100%) karmionej wyłącznie żołędziami na wolnym wybiegu. Zwana pata negra. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie...
Ostatnie sztuki w magazynie
Szynka de bellota bez kości pochodząca w 100% od świni rasy iberyjskiej (zwana pata negra) i dojrzewająca przez co najmniej 36 miesięcy od czarnych świń rasy iberyjskiej (100% rasy), które w okresie montanera żywią się wyłącznie żołędziami na wolnym wybiegu. Kawałki bez kości...
On Top