OLIWA Z OLIWEK
Wszystkie nasze oliwy są jednoodmianowe (monovarietal), z pierwszego tłoczenia i mają kwasowość nie większą niż 0,1%. W porównaniu do olejów powszechnie dostępnych w naszym kraju, zaskoczy Cię nieporównywalnie większa intensywność aromatu i smaku oraz bardzo silny charakter poszczególnych odmian, które wykazują zaskakujące różnice w smaku i aromacie.
Olejki pochodzą z najnowszych zbiorów. O tym, dlaczego ma to znaczenie, można przeczytać tutaj.
Kwasowość 0,1%. Oliwa z oliwek extra virgin La Laguna de Fuente de Piedra. Odmiana LECHÍN.
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Sprawdź tutaj, dlaczego to takie ważne.
Kwasowość 0,1%. Oliwa z oliwek extra virgin La Laguna de Fuente de Piedra. Odmiana VIDUEÑA.
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Sprawdź tutaj, dlaczego jest takie ważne.
Nuty aromatyczne dojrzałych jabłek, bananów i migdałów. Pierwsza nagroda w kategorii "Frutado Maduro". Kwasowość 0,1%. Oliwa z oliwek extra virgin La Laguna de Fuente de Piedra. Odmiana ARBEQUINA.
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Sprawdź tutaj, dlaczego to takie...
Finalista w konkursie World's Best Olive Oil Mario Solinas w kategorii oliwy z zielonych owoców. Olej pochodzi z wczesnych zbiorów.
Kwasowość 0,1%. Oliwa z oliwek extra virgin La Laguna de Fuente de Piedra. Odmiana VIDUEÑA - ekstremalnie wczesny zbiór.
Olej z bieżących zbiorów.
Aromat zielonych liści. Pikantny. Kwasowość 0,1%. Oliwa z oliwek extra virgin La Laguna de Fuente de Piedra. Odmiana LECHÍN.
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Sprawdź tutaj, dlaczego to takie ważne.
Aromat zielonego jabłka, surowego bakłażana, ziół i migdałów. Kwasowość 0,1%. Oliwa z oliwek extra virgin La Laguna de Fuente de Piedra. Odmiana VIDUEÑA.
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Sprawdź tutaj, dlaczego jest takie ważne.
Nuty aromatyczne dojrzałych jabłek, bananów i migdałów. Pierwsza nagroda w kategorii "Frutado Maduro". Kwasowość 0,1%. Oliwa z oliwek extra virgin La Laguna de Fuente de Piedra. Odmiana ARBEQUINA.
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Sprawdź tutaj, dlaczego to takie ważne.
Finalista konkursu na najlepszą oliwę z oliwek na świecie Mario Solinas w kategorii oliwy z zielonych owoców. Olej pochodzi z wczesnych zbiorów.
Kwasowość 0,1%. Oliwa z oliwek extra virgin La Laguna de Fuente de Piedra. Odmiana VIDUEÑA - ekstremalnie wczesny zbiór.
Olej z...
On Top