JAMÓN BEZ KOŚCI

Kawałki jamona bez kości oferują możliwość skosztowania naszego w 100% naturalnego jamona serrano lub ibérico w małym formacie. W przeciwieństwie do jamonu w plastrach, jamon bez kości dłużej zachowuje swoją świeżość. Dzieje się tak dlatego, że kawałki jamón pozostają chronione przez warstwę tłuszczu i skóry, która zapobiega utlenianiu. Jamón bez kości może więc zachować świeżość nawet przez kilka miesięcy. 

Jamón bez kości jest idealny do krojenia za pomocą krajalnicy. Do krojenia nożem polecamy zakup stojaka do szynki bez kości.

100% naturalny - wolny od azotanów - wolny od barwników i konserwantów - wolny od dodatków.

Od 273,00 zł
Tylna gicz bez kości i długości dojrzewania przez 15 miesięcy z białej świni. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i barwników.
199,00 zł
"Mały" zestaw serrano gran reserve bez kości o wadze 0,8-1,0 kg, praktyczny drewniany stojak i specjalny nóż w pudełku prezentowym. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i barwników.
Od 148,00 zł
Tylna gicz bez kości i długości dojrzewania przez 18 miesięcy z białej świni. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i barwników.
Od 490,00 zł
Noga bez kości ważąca zgodnie z zamówieniem z czasem dojrzewania przez co najmniej 24 miesięcy  z czarnej świni iberyjskiej. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i barwników.
Od 755,00 zł
Ostatnie sztuki w magazynie
Noga bez kości ważąc zgodnie z zamówieniem nadaje się do krojenia bez stojaka i dojrzewa przez co najmniej 30 miesięcy. Jest z czarnej świni iberyjskiej z wolnego wybiegu. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów...
Od 920,00 zł
Ostatnie sztuki w magazynie
Noga bez kości ważąca zgodnie z zamówieniem nadaje się do krojenia ręcznego lub na krajalnicy z czasem dojrzewania przez co najmniej 36 miesięcy. Jest z czarnej świni iberyjskiej z wolnego wybiegu i żywiącej się w czasie montanery wyłącznie żołędziami. Składniki: wieprzowina,...
Od 1 380,00 zł
Ostatnie sztuki w magazynie
Szynka de bellota bez kości pochodząca w 100% od świni rasy iberyjskiej (zwana pata negra) i dojrzewająca przez co najmniej 36 miesięcy od czarnych świń rasy iberyjskiej (100% rasy), które w okresie montanera żywią się wyłącznie żołędziami na wolnym wybiegu. Kawałki bez kości...
On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close