JAMÓN IBÉRICO

Jamón ibérico produkowany jest ze specjalnej rasy czarnych świń iberyjskich. Iberyjska rasa świń jest o wiele szlachetniejsza niż normalne białe świnie i wykazuje w stosunku do nich wiele zasadniczych zalet przejawiających się w smaku, zapachu i konsystencji jamónu. W Hiszpanii, biorąc pod uwagę całkowitą produkcję jamónu, na jamón ibérico przypada jedynie 10 %. Podstawowym typem suszonej szynki ze świnie iberyjskiej jest Jamón ibérico de cebo (tylna gicz) lub Paleta ibérica de cebo (przednia gicz). Mięso świń iberyjskich może zyskać nową nutę smaku w przypadku dokarmiania świń żołędziami na wolnym wybiegu. Jeśli świnie osiągną wymaganą masę spożywając wyłącznie żołędzie, powstanie szynka iberyjska najwyższej jakości - Jamón ibérico de bellota (tylna gicz) lub Paleta ibérica de bellota (przednia gicz).

Od 620,00 zł
Przednia noga (paleta) czarnej świni iberyjskiej o czasie dojrzewania 20-24 miesięcy. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jesteśmy jedyną firmą na rynku, która oferuje wyłącznie jamon bez chemicznych konserwantów i barwników.  Ten jamón nie jest objęty oficjalną klasyfikacją...
Od 750,00 zł
Przednia noga czarnej świni iberyjskiej o długości dojrzewania 20-24 miesięcy. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i barwników. Biała etykieta. Więcej o podziale iberyjskiego jamónu tutaj.
820,00 zł
Przednia noga czarnej świni iberyjskiej o długości dojrzewania 20-24 miesięcy. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i barwników. W zestawie jest specjalny stojak oraz nóż do krojenia jamonu.
Od 1 440,00 zł
Tylne nogi czarnej świni iberyjskiej, waga zgodna z zamówieniem, dojrzewające od co najmniej 24 miesięcy. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jesteśmy jedyną firmą na rynku, która oferuje wyłącznie jamon bez chemicznych konserwantów i barwników.
1 510,00 zł
Tylna gicz czarnej świni iberyjskiej, waga zgodna z zamówieniem, dojrzewająca od co najmniej 24 miesięcy. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jesteśmy jedyną firmą na rynku, która oferuje wyłącznie jamon bez chemicznych konserwantów i barwników.  W zestawie znajduje się...
Od 389,00 zł
Bez kości i całkowicie oczyszczony udziec z czarnych świń iberyjskich, o masie zgodnej z zamówieniem i dojrzewające przez co najmniej 24 miesiące. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jesteśmy jedyną firmą na rynku, która oferuje wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i...
Od 550,00 zł
Noga bez kości ważąca zgodnie z zamówieniem z czasem dojrzewania przez co najmniej 24 miesięcy  z czarnej świni iberyjskiej. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i barwników.
Od 800,00 zł
Przednia noga, czyli paleta, z czarnej świni iberyjskiej o długości dojrzewania 20-24 miesięcy. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i barwników. Zielona etykieta. Więcej o podziale jamónu iberyjskiego tutaj.
Od 1 680,00 zł
Tylna noga ważąca zgodnie z zamówieniem i dojrzewająca przez co najmniej 20 – 26 miesięcy od czarnej świni iberyjskiej,  żywiącej się w wolnym wybiegu wyłącznie żołędziami w  okresie tzw. montanery Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez...
Od 790,00 zł
Ostatnie sztuki w magazynie
Noga bez kości ważąc zgodnie z zamówieniem nadaje się do krojenia bez stojaka i dojrzewa przez co najmniej 30 miesięcy. Jest z czarnej świni iberyjskiej z wolnego wybiegu. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów...
Od 1 100,00 zł
Przednia noga z czasem dojrzewania od 24 – 28 miesięcy z czarnej świni iberyjskiej z wolnego wybiegu i żywiącej się w okresie tzw. montanery wyłącznie żołędziami. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych konserwantów i...
Od 3 060,00 zł
Noga ważąca zgodnie z zamówieniem i dojrzewająca przez co najmniej 36 miesięcy z czarnej świni iberyjskiej,  żywiącej się w wolnym wybiegu wyłącznie żołędziami w  okresie tzw. montanery. Składniki: wieprzowina, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez...
1 115,00 zł
Kończyna przednia o okresie dojrzewania 20-28 miesięcy pochodząca od czarnej świni iberyjskiej, która żywi się wyłącznie żołędziami na wolnym wybiegu w okresie Montanera. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jako jedyni na rynku oferujemy wyłącznie jamón bez chemicznych...
Od 920,00 zł
Ostatnie sztuki w magazynie
Noga bez kości ważąca zgodnie z zamówieniem nadaje się do krojenia ręcznego lub na krajalnicy z czasem dojrzewania przez co najmniej 36 miesięcy. Jest z czarnej świni iberyjskiej z wolnego wybiegu i żywiącej się w czasie montanery wyłącznie żołędziami. Składniki: wieprzowina,...
Od 1 075,00 zł
Przednia noga (paleta) w wieku 24 - 28 miesięcy pochodząca od 100% czarnej świni iberyjskiej, która w okresie montanery żywi się wyłącznie żołędziami na wolnym wybiegu - tzw. Pata Negra. Składniki: mięso wieprzowe, sól. Jesteśmy jedyną firmą na rynku, która oferuje wyłącznie...
Od 1 535,00 zł
Ostatnie sztuki w magazynie
Szynka de bellota bez kości pochodząca w 100% od świni rasy iberyjskiej (zwana pata negra) i dojrzewająca przez co najmniej 36 miesięcy od czarnych świń rasy iberyjskiej (100% rasy), które w okresie montanera żywią się wyłącznie żołędziami na wolnym wybiegu. Kawałki bez kości...
On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close